Boris Johnson'un Babası, Oğlunun Kararına Uymayacak

Coronavirüs salgını İngiltere'de de görülürken, İngiltere Başkbakanı Boris Johnson coronavirüs tedbiri olarak sosyal izolasyon çağrısında bulundu. Bu çağrıya ilk uymayan ise babası oldu. Boris Johnson'un babası Stanley Johnson, oğlunun çağrısına uymayacağını ve bara gitmeye devam edeceğini söyledi.

17.03.2020-17:23 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-17:01) Boris Johnson'un Babası, Oğlunun Kararına Uymayacak

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını birçok ülkede etkili olmaya devam ediyor. Uluslar bu kapsamda önlem alırken, İngiltere yönetimi de coronavirüs salgınından en az düzeyde etkilenmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İngiltere Başbakanı Boris Johnson, topluma 'sosyal izolasyon' çağrısında bulunurken, bu tedbire ilk uymayacak kişi ise başbakanın babası Stanley Johnson oldu.

İngiliz kanalı ITV'de yayınlanan 'This Morning' programına katılan 79 yaşındaki baba Johnson, "Eğer bara gitmem gerekiyorsa, tabii ki de bara gideceğim." dedi. 

Stanley Johnson'un bu açıklamasından sonra stüdyoda bulunan bir konuk "Neden gitmeniz gereksin ki?" şeklinde bir soru yöneltti. Bu soruya yanıt veren Johnson, müşterilerin barları bir anda terk etmesinin, işletmeciler için kötü olacağını belirtti.

BAŞBAKAN YAŞLILARA VE HAMİLELERE UYARIDA BULUNDU

İngiltere Başbakanı öte yandan yaptığı açıklamada, sosyal izolasyona özellikle, 70 yaş üzerindekilerin, kronik hastalıkları olanların ve hamile kadınların özen göstermesini istedi.

İngiltere'de şimdiye kadar 1.543 koronavirüs vakası görülürken, 55 kişi de hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal