Boris Johnson'ın Aracına Kaza Yaptıran Terör Örgütü PKK Sempatizanı Gözaltına Alındı

İngiltere Başbakanı Johnson’ın taşıtının önüne atlayarak trafik kazasına sebep olan terör örgütü PKK destekçisi yakalandı.

17.06.2020-17:57 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-17:39) Boris Johnson'ın Aracına Kaza Yaptıran Terör Örgütü PKK Sempatizanı Gözaltına Alındı

İngiltere Başbakanı Johnson’ın taşıtının önüne atlayarak trafik kazasına sebep olan terör örgütü PKK destekçisi yakalandı.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın arabasının önüne atlayarak trafik kazasına sebep olan terör örgütü PKK sempatisi olan şahıs gözaltına alındı.

Parlamento önünde gösteri düzenlenen 10 kadar PKK sempatisi olan şahıslardan, katılım sağladığı oturumdan ayrılan Boris'in arabasının önüne kendisini attı.

Aniden frene yüklenen Johnson’ın makam otomobiline arkadaki koruma aracı vururken, emniyet PKK sempatizanı şahsı yakalayarak parlamento içindeki polis merkezine aldı.

İngiliz makamları olay esnasında Johnson’ın araçta olduğunu teyit etti.

PKK, 2001 yılından bu yana İngiltere'de terör örgütleri listesinde mevcut.

İngiltere'de terör listesinde yer alan bir örgüte mensup olmak, 10 seneye kadar hapis cezasına çarptırılabiliyor.  İsveç'ten Türkiye’ye Uçuş Seferleri başladı

Coronavirüs salgını sebebiyle üç aydır kesilen tarifeli yurt dışı uçuşlarının başlamasıyla Stockholm'den Türkiye'ye seferler yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal