Bodrum’daki Kötü Koku Nedeniyle Halk İsyan Etti

Bodrum’da yaşayanlar 6 aydır devamlı bir su aktığını, su nedeniyle kötü koku oluştuğunu dile getirerek, bu duruma bir çözüm bulunmasını istedi.

04.07.2020-13:28 - (Son Güncelleme: 04.07.2020-13:34)

Bodrum’un Yokuşbaşı mahallesi 2215 sokakta ikamet edenler konuyla ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesine pek çok kez şikayette bulunduklarını fakat problemin çözülmediğini dile getirdiler.

“6 AYDIR ARIYORUZ”

Yosun bağlamış suyun 6 aydır sürekli aktığını dile getiren İlhami Karadağ derhal sorunun çözülmesini talep ederek, belediyenin kendilerine durumun MUSKİ’nin, MUSKİ’nin de Bodrum Belediyesi’nin işi olduğunu söylediğini ifade etti. Karadağ, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz aylardır burada bu şekilde yaşıyoruz. Bir çözüm bulunamadı. Yeter artık kim çözecekse bu işi bir an önce çözsün. Çocuklarımız dışarı çıkamıyor, oyun oynayamıyor, geceleri buradan gelen koku tüm caddeyi sarıyor”.

Kötü kokuya maruz kalan diğer kişiler de benzer ifadelerle kokudan kurtulmak istediklerini dile getirdi.

Mahalleli kötü kokuya çözüm bulunması talebiyle eylem yaparken Bodrum Belediyesi ekipleri suyun aktığı caddeye gelerek suyun geldiği yeri, suyun temiz mi, kirli mi olduğunu saptamak için numune aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal