Bir Haftadır Kayıp Olan Genç Futbolcuyu Köpek Balığı Parçalamış

Yaklaşık bir haftadır kendisine ulaşılamayan 21 yaşındaki genç futbolcu Eric Birighitti'nin köpek balığı saldırısına uğradığı öğrenildi.

10.01.2020-14:43 - (Son Güncelleme: 10.01.2020-14:48) Bir Haftadır Kayıp Olan Genç Futbolcuyu Köpek Balığı Parçalamış

Hastings College forması giyen 21 yaşındaki genç futbolcu Eric Birighitti, Avustralya'nın güneybatısında bulunan Twilight Sahili'nde uğradığı köpekbalığı saldırısı sonucunda yaşamını yitirdi.

Yaklaşık bir hafta önce arkadaşlarıyla birlikte yüzmek için okyanus kıyısına giden genç sporcuya günlerdir ulaşılamıyordu.

Ailesinin ihbarı üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda Eric Birighitti'nın cansız bedenine ulaşıldı. Yerel basında yer alan haberlere göre; Birighitti'nin cesedinin bulunduğu gün kıyıda büyük beyaz köpekbalıkları görüldü.

GÖRGÜ TANIĞI KONUŞTU

Öte yandan bazı görgü tanıkları, Birighitti'nin vücudunun parçalarının kıyıya vurduğunu söyledi.

Yerel bir televizyon olan 9 News'a konuşan görgü tanığı Alison Walker, "Kız kardeşim ve babam, köpekbalıklarının Eric Birighitti'ye saldırdığını gördü. İçlerinden bir tanesi çok büyüktü" şeklinde konuştu.

Yerel polis tarafından yapılan açıklamada vatandaşlar köpekbalıklarına karşı uyarıldı ve sahile gitmeme çağrısı yapıldı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal