Bill Gates Geleceğin 3 Mesleğini Açıkladı

Microsoft'un kurucusu Bill Gates geleceğin 3 mesleğini açıkladı.

31.05.2017-09:35 - (Son Güncelleme: 31.05.2017-10:37) Bill Gates Geleceğin 3 Mesleğini Açıkladı

Dünyanın en başarılı ve en zengin iş adamlarından olan Bill Gates gençlere gelecekteki meslekler için tavsiyede bulundu.


‘’YENİDEN EĞİTİM ALSAM ŞU 3 MESLEĞİ TERCİH EDERİM’’

Bill Gates ben bir daha dünyaya gelsem ve eğitim alsam bu üç branştan birini tercih ederdim" diyen Gates, yapay zekâ, enerji ve biyolojik bilim alanlarının gelecekte büyük önem kazanacağını ve bu mesleklere sahip olanlar ciddi paralar kazanacağını vurguladı.

Bill Gates üniversite öğrencilerinden ve mezunlarından gelecek planlaması için sık sık mailler aldığını ve bu yüzden ünlü iş adamı mektup yayınlamak durumundan kaldı.

BİLL GATES GELECEĞİN MESLEKLERİ: YAPAY ZEKÂ, ENERJİ VE BİYOLOJİK BİLİM

Dünyaca ünlü iş adamı Bill Gates gelecekteki mesleklerin yapay zeka, enerji ve biyolojik bilimler olacağını eğer tekrardan eğitim alsaydı bu branşlarını tercih edeceğini vurguladı.

‘’ÇEVRENİZDE SİZİ GELİŞTİRCEK İNSANLAR BULUNDURUN ‘’

Dünyanın en zengin iş adamların olan ve Microsoft gibi dünya markasının tepesindeki isim Bill Gates’e göre öğrenciler ve mezunlar çevrelerinde onları geliştirebilecek ve onlara kariyer açısından bir şeyler katabilecek insanları çevresinde bulundurması gerektiklerini vurguladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal