Belçika'da, Metroda Elini Ağzına Götürüp Direğe Süren Kişi Gözaltına Alındı

Belçika'da meydana gelen olayda, metroda ağzında maske olan bir kişi maskeyi indirerek, elini önce ağzına götürdü, daha sonra da metro direğine sürdü. Görüntülerin yayılmasından sonra harekete geçen ekipler şüpheliyi gözaltına aldı.

11.03.2020-16:05 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-15:47) Belçika'da, Metroda Elini Ağzına Götürüp Direğe Süren Kişi Gözaltına Alındı

Belçika'da metroya binen bir kişi yolculuk yaptığı sırada ağzındaki maskeyi indirerek elinin önce ağzına götürdü, daha sonra da metroda bulunan tutunma direğine sürdü. Bu anlar başka bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Görüntülerin sosyal medyaya yüklenmesinin ardından olay viral olurken, birçok ülkenin de haber bültenlerinde yer aldı. 

ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Görüntüleri incelemeye alan Belçika polisi ise tuhaf hareketi yapan şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Konuyla ilgili olarak Brüksel Toplu Taşıma Kurumu tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Alkollü olduğu belirlenen adam, polis ve güvenlik ekiplerimiz tarafından durduruldu." ifadelerine yer verildi.

Belçika'da 314 kişide coronavirüs salgını tespit edilirken, salgın nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal