Beklenen ABD Heyeti Yarın Türkiye'ye Geliyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ve ona eşlik eden heyet yarın Türkiye'ye resmi bir ziyaret düzenleyecek.

02.01.2019-16:05 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-15:58) Beklenen ABD Heyeti Yarın Türkiye'ye Geliyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ve ona eşlik eden heyet yarın Türkiye'ye resmi bir ziyaret düzenleyecek. İçişleri Bakanlığı’nda gerçekleşecek olan görüşmede, FETÖ elebaşının iadesi ve Suriye'deki durumlar masaya yatırılacak. Gelecek olan heyette FBI yetkilileri de yer alıyor.

Türkiye'ye gelecek ABD heyeti, Dışişleri, Adalet ve İçişleri Bakanlıkları yetkilileriyle görüşecek. AA muhabirinin aktardığı bilgiler doğrultusunda aralarında FBI görevlilerin de yer aldığı ABD heyeti Türkiye'ye gelecek. Heyet, yarın Dışişleri, Adalet ve İçişleri Bakanlıklarının yetkilileriyle toplantı düzenleyecek.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı yürütülen soruşturmaların konuşulacağı görüşmelerde, ABD'de FETÖ'yle alakalı sürdürülen soruşturmalar masaya yatırılacak. ABD heyetinin, bu konuda Türk yetkililere bilgi vereceği tahmin ediliyor.

Heyet, görüşmelerine 4 Ocak'ta da devam edecek.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal