Bedava Yemek Kuponu Dağıtımında İzdiham Çıktı, 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Malezya'da ücretsiz yemek kuponu dağıtımı yapıldığı sırada, izdiham çıktı. Çıkan izdihamda 2 kişi hayatını kaybetti.

29.01.2019-11:17 - (Son Güncelleme: 29.01.2019-11:10) Bedava Yemek Kuponu Dağıtımında İzdiham Çıktı, 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Malezya'da, ücretsiz yiyecek kuponu dağıtımı esnasında çıkan izdihamda iki yaşlı kadın ezilerek hayatını kaybetti. Yiyecek kuponlarının yaşlılara dağıtıldığı ifade edilirken, dağıtım esnasında dört kişinin bayıldığı duyuruldu.

BİNDEN FAZLA KİŞİ KATILDI

Başkent Kuala Lumpur'un Pudu semtinde yer alan bir kapalı pazarda yalnızca 200 kuponun verileceği dağıtıma binden fazla kişi katıldı. Bir güvenlik görevlisi "çığlıklar" duyduğunu ve insanların "birbirlerini ittiklerini" fark ettiğini söyledi.

2 YAŞLI KADIN NEFES ALMAKTA ZORLANDI

78 yaşındaki Law Ion Nang ve 85 yaşındaki Ah Poh isimli kadınların sıralarını beklerken çıkan izdihamda nefes almakta güçlük yaşamaya başladıklarına inanılıyor.

4 KİŞİ BAYILDI

Dağıtımın yapıldığı pazarın görevlisi yerel basına yaptığı açıklamada, dağıtımın gelecek haftaki ay takvimi yeni senesini kutlamak için yapıldığını söyledi. Yiyecek kuponlarının yaşlılara dağıtıldığı bildirilirken, dağıtım esnasında dört kişinin bayıldığı duyuruldu.

SIRADAKİLER TALİMATI UMURSAMADI

Bir güvenlik personeli, kayıt yaptırmak için büroya tek defada yalnızca dört kişinin alındığını kaydetti ve "Ama sıradakiler bu talimatı takmadı ve birbirlerini itmeye başladılar." dedi.

İKİ YAŞLI KADININ CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Polis yetkilisi Shaharuddin Abdullah, iki kurbanın cesetlerinin yerde bulunduğunu söyledi. Abdullah ayrıca "nefes alma güçlüğü yaşayan başka yaşlılar da vardı." dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal