Başkan Erdoğan'a Fransız Basınından Yoğun İlgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100. yıl dönümü törenine katılmak üzere Elize Sarayı'na geldi. Erdoğan'a basın mensuplarının ilgisi yoğundu.

11.11.2018-13:29 - (Son Güncelleme: 11.11.2018-15:00) Başkan Erdoğan'a Fransız Basınından Yoğun İlgi

1. Dünya Savaşı’nın sona ermesinin 100. yıl dönümü törenine katılmak üzere dünya liderleri, Fransa'da bir araya geldi. Aralarında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu liderler, ev sahibi konumundaki Fransız Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından karşılandı.

ERDOĞAN'A YOĞUN İLGİ

Başkan Erdoğan'ın Elize'ye gelmesiyle, basın mensuplarının ilgisi bir anda Başkan Erdoğan'a döndü. Objektifler ve mikrofonlar Erdoğan'dan tarafına yöneltilirken, Macron Başkan Erdoğan'a gösterilen ilgiyi şaşkınlıkla seyretti.

Emmanuel Macron'un Başkan Erdoğan ile tokalaştığı sıralarda basın mensuplarının ilgisi, Macron'un bakışlarıyla birlikte kameralara yansıdı.

Devlet ve hükümet başkanları eşleri ile birlikte, Birinci Dünya Savaşı’nı sonlandıran Ateşkes Anlaşması’nın 100. yıl dönümü anma törenleri için Paris’teki Charles de Gaulle Meydanı'nın ortasında bulunan Zafer Takı’na (Arc De Triomphe) yürüdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte ön sırada yürüdü. Zafer Takı’na ulaşan liderler, Başkanlar Tribünü’nde yerlerini aldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ise liderlerin yanına geç gelmesi dikkat çekti.

 

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal