Barack Obama'nın Ağabeyinden Eski Başkana Sert Sözler!

Dünya gündemi ABD'nin eski Başkanı Barack Obama'nın üvey kardeşi Malik Obama'nın sözleriyle sarsıldı. Malik Obama, ağabeyine 'soğuk ve acımasız' dedi.

02.08.2020-17:06 - (Son Güncelleme: 02.08.2020-17:09)  Barack Obama'nın Ağabeyinden Eski Başkana Sert Sözler!

Kenya’daki Nyang’oma Kogelo Köyü'nden New York Post’a canlı bağlantıyla açıklamada bulunan Obama, üvey kardeşi için ''Zenginleşti ve züppe oldu'' dedi.

Malik Obama, röportajında şöyle konuştu: ''Gördüğüm şey; insanların kendisine tapmalarını istiyor. Buna ihtiyaç duyuyor ve ben bunu yapmıyorum. Ben onun ağabeyiyim, bu yüzden yapmıyorum.''

"PARASIZIM DEDİ"
Malik Obama, 11 Temmuz'da ''Kenya'dan Büyük Kötü Ağabey'' adlı 435 sayfalık kitabını yayımlayarak, kitapta aynı baba ve farklı anneden olan Barack Obama ile ilişkisini masaya yatırdı.

Barack Obama'nın 1992'deki düğününde sağdıcı olan Malik, Obama başkan olduktan sonra Beyaz Saray'ın ziyaretçisi olabildi.

2015 yılında Kenya'yı ziyaret Obama'nın, bu ülkedeki ailesine yeterince yardımda bulunmadığını dile getiren Malik Obama, şu açıklamaları gerçekleştirdi:

''Kenya’ya geldiğinde Hawa teyzenin paraya ihtiyacı olduğunu, onu evsiz bırakmamamız gerektiğini söylediğimde, bize ‘Parasızım’ dedi.''


Malik Obama, 2016'daki başkanlık seçimlerinde Demokatların adayı Hillary Clinton'a karşı Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ı desteklediğini de belirterek, Trump'a desteğini şu ifadelerle bildirdi.:

''Yüzde 110 Trump’tan yanayım. Bize nasıl gördüyse öyle anlatıyor. Cesur, korkusuz ve çetin.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal