Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan, Letonya, Litvanya ve Arnavutluk'a Teşekkür

Bakan Çavuşoğlu, İran'daki depremden olumsuz etkilenen Van'da ölenler için yayımladıkları taziye mesajları sebebiyle Yunanistan, Letonya, Litvanya Dışişleri Bakanları ve Arnavutluk Dışişleri Bakan Vekiline teşekkürleri sundu.

24.02.2020-14:22 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-14:38) Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan, Letonya, Litvanya ve Arnavutluk'a Teşekkür

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da yaşamını yitirenler için yayımladıkları başsağlığı açıklamaları sebebiyle Yunanistan, Letonya, Litvanya Dışişleri Bakanları ve Arnavutluk Dışişleri Bakan Vekiline teşekkürlerini sundu.

İran'ın Hoy kentinde 23 Şubat Pazar günü saat 08.53'te gerçekleşen 5,9 şiddetindeki deprem, Van'ın Başkale ilçesine bağlı köylerde önemli ölçüde maddi hasara yol açarken, birçok binanın yıkılmasına sebebiyet verdi, 9 kişi yaşamını yitirdi.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'a, Letonya Dışişleri Bakanı Edgars Rinkevics, Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius, Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakan Vekili Gent Cakaj, Twitter'dan depremde hayatını kaybeden ailelere başsağlığı, yaralılara ve yakınlarına acil şifalar dileyen mesajlar paylaştı.

Şahsının da bizzat etiketlendiği mesajlara Bakan Çavuşoğlu, Twitter'dan yanıt vererek teşekkürlerini sundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal