Aliyev'den F-16 Gözdağı: Müdahale Olursa Semada Göreceksiniz

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ''Eğer Azerbaycan'a dış müdahale olursa, Türk F-16'larını semada göreceksiniz'' dedi.

26.10.2020-14:09 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-14:50) Aliyev'den F-16 Gözdağı: Müdahale Olursa Semada Göreceksiniz

Azerbaycan'ın üçüncü defa ateşkesi göz ardı edilmesinin sonrasında açıklama yapan İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haklılığına vurgu yapan ve F-16'lara işaret eden açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında Recep Tayyip Erdoğan için, ''Benim dostum'' ifadesini kullanan Aliyev, ''Benim dostum Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan defalarca 'Dünya beşten büyüktür' dedi, haklıdır. Ne kadar bu adaleti bozsalar da, hak yeseler de, adalet var. Adalet bizim tarafımızdadır, biz yolumuza devam edeceğiz. Çünkü biz haklıyız, güçlüyüz. Dünya artık eski dünya değil.'' diye konuştu.

İlham Aliyev'in vurgu yaptığı konular tam olarak şöyledir:

''Biz hiçbir ülkeden bir şey istemiyoruz Ermenistan'ın aksine, bize mani olmasınlar yeter. Biz uluslararası hukuka aykırı hiçbir adım atmıyoruz, Ermenistan topraklarına girmiyoruz. Arabulucu ülkeler tarafsız olmalı. Onlara siyasi, askeri destek verilmese Ermenistan ayakta durabilir mi? Siyasi yollarla çözülüyorsa buna da varız, yeter ki hallolsun

HOCALI SOYKIRIMINA İŞARET ETTİ!

Cenevre görüşmesine karşı değiliz, bu görüşmenin bir anlamı olsun. Paşinyan'a kadar ülkeyi yönetenler, cinayete ortaktı. Karabağ'da yaşayan Ermeniler de bizim vatandaşlarımız... Hocalı Soykırımı'nı gerçekleştirenler mahvedildi.

MÜDAHALE OLURSA TÜRK F-16'LAR UÇACAK

Türk F-16'ları kullandığımız söyleniyor, tatbikat için geldiler. Şu an kullanılmıyorlar. Eğer Azerbaycan'a dış müdahale olursa, Türk F-16'larını semada göreceksiniz.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal