Azerbaycan'dan Erdoğan'ın Fransız Ürünlerini Boykot Çağrısına Destek

Azerbaycan Tovuz Milletvekili Ganire Paşayeva, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız mallarına boykot çağrısına destek verdi. Paşayeva, Fransız mallarının boykotu için herkese çağrı yaptı.

28.10.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-08:57) Azerbaycan'dan Erdoğan'ın Fransız Ürünlerini Boykot Çağrısına Destek

Azerbaycan milletvekili Ganire Paşayeva, Kayseri Ticaret Odası'nın online olarak düzenlenen Ekim ayı Meclis Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Paşayeva, "Biz bir millet iki devletiz. Kardeş Türkiye'mizin bayramı bizim de bayramımızdırç Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehit dedelerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

ERDOĞAN'IN BOYKOT ÇAĞRISINA DESTEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransa'nın islam karşıtı uygulamaları karşısında başlattığı Fransız ürünlerini boykot çağrısına destek veren Paşayeva "Türk milletinin evlatları Fransızlardan daha çoktur. Herkese çağrı yapıyorum; Fransız mallarının boykotuna başlıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın boykot çağrısına destek vereceklerini ve Fransız mallarını almayacaklarını söyleyen Paşayeva, "Dünya üzerinde yaşayan 50 milyon Azerbaycanlı buna uyacaktır. Türk milletinin evlatları Fransızlardan daha çoktur. Herkese çağrı yapıyorum; Fransız mallarının boykotuna başlıyoruz. Bizim birliğimiz artmasını istemeyenler yine devriyededir. Bu birlik içerisinde işbirliğimiz daha da güçlenecektir." ifadelerini kullandı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal