Azerbaycan Ordusu Harekata Geçiyor

Azerbaycan- Ermenistan arasında sıcak çatışma devam ediyor. Azeri güçleri Ermenistan'ın saldırılarına karşı yeni kararlar aldı.

30.09.2020-16:01 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-15:55) Azerbaycan Ordusu Harekata Geçiyor

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan silahlı güçlerine karşı savaş çalışmalarını ve sivillerin güvenliğini temin etmek için cephe kolu boyunca karşı taarruza geçmeye karar verdiğini açıkladı.

Azerbaycan- Ermenistan cephe hattında son dakika gelişmesi oldu. Azerbaycan Savunma Bakanlığı Ermenistan silahlı güçlerine karşı savaş çalışmalarını ve sivillerin güvenliğini temin etmek için cephe hattı boyunca karşı hücum kararı verildiğini açıkladı.

ERMENİLERİN 12 OSA UÇAKSAVAR FÜZESİ İMHA EDİLDİ

Azerbaycan Savunma Bakanlığı açıklamalarında şu ifadeler kullanıldı:

'Ermenistan silahlı kuvvetlerinin savaş faaliyetini önlemek ve sivil halkın güvenliğini sağlamak için Azerbaycan Ordusu komutanlığı tüm cephe boyunca bir karşı saldırı başlatmaya karar verdi. Personelimiz ve tank birimlerimiz, füze ve topçu birlikleri, cephe uçakları ve insansız hava araçlarının desteğiyle, cephede ve savunma derinliklerinde bulunan çok sayıda Ermeni kuvveti, askeri tesis ve askeri teçhizatı tespit edip imha etmektedir.

Sahadan edinilen bilgilere göre, Ermeni hava savunma birimlerinin 12 OSA uçaksavar füze sistemi farklı yönlerde imha edildi. Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş helikopteri Tatar yönünde düşürüldü, mürettebat yaşıyor.

Birliklerimizin hızlı karşı saldırısı devam ediyor.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal