Avustralya Başbakanı Scott Morrison'a Yumurtalı Saldırı

Avustralya Başbakanı Morrison, genel seçim çalışmalarını yaptığı Albury şehrinde bir kadın tarafından yumurtalı saldırıya uğradı.

07.05.2019-09:38 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-09:31)

Avustralya’da 18 Mayıs 2019’da düzenlenecek seçim çalışmaları çerçevesinde Yeni Güney Galler eyaletinin Albury şehrinde, Ülke Kadınlar Birliği (CWA) tarafından gerçekleştirilen etkinliğe katılan Başbakan Scott Morrison’a yumurtalı saldırı düzenlendi.

İsmi belirtilmeyen 25 yaşındaki genç bir kadın elinde tuttuğu yumurtayı, basın üyelerine açıklama yaptığı sırada Scott Morrison’un kafasına fırlattı.

SALDIRININ SEBEBİ AÇIKLANMADI

Olaydan sonra korumalar tarafından salondan çıkartılan ve polis tarafından gözaltına alınan kadının eylemi hangi sebeple düzenlediği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Saldırı sırasındakş kargaşada yere düşen yaşlı bir kadının kalkmasına yardım eden ve iyi olup olmadığını soran Başbakan Morrison, saldırı hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘‘Albury’de bugünkü olaya ilişkin endişem, yere yığılan yaşlı kadın içindi. Ona yardım ettim ve sarıldım." sözlerini aktardı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal