Avrupa'nın Gözleri Diyarbakır Annelerine Kapalı

Hain Terör örgütü PKK'ya kol kanat geren Avrupa, bir yılı aşkın süredir eylem yapan Diyarbakır Annelerini görmezden geliyor.

14.10.2020-17:00 - (Son Güncelleme: 14.10.2020-16:40) Avrupa'nın Gözleri Diyarbakır Annelerine Kapalı

Avrupa ülkeleri ve basını, terör örgütü PKK'nın söylemlerini  her zaman destekliyor tutum sergiliyor. Diyarbakır'da çocuklarını terör örgütünün elinden kurtarmak için eylem yapan annelerine duyarsız kalıyorlar.

AB'nin  terör örgütleri listesinde olmasına rağmen PKK, Avrupa'da geniş bir hareket alanı bulunmaktadır. PKK'nın söylemleri, Almanya, Fransa, Hollanda ve İsveç gibi ülkelerin basınında çoğu zaman Kürtlerin görüşü şeklinde verilerek meşruiyetlerini sağlamaktadır.

 Hain terör örgütü kurbanlarının hikayeleri veya Diyarbakır Annelerinin eylemlerine ilişkin haberler, bu ülkelerin basınında neredeyse hiç yer almaktadır.

TERÖR DURUŞMALARINDA HAZIR KITA AMA ANNELERE ZİYARET YOK

Avrupa basının bu tavrı yetkililer tarafından da sergilenmektedir.  Dönemin AB Komisyonu Üyesi Johannes Hahn 2016'da, terör örgütü faaliyetleri sebebiyle kırmızı bültenle aranan HDP'nin Avrupa Temsilcisi Eyüp Doru ile görüşürken, Avrupa Parlamentosu'nda her sene PKK'nın sözde Avrupa liderlerinin de katıldığı toplantılar düzenleniyor.

Avrupalı yetkililer ya da Türkiye'deki temsilcileri, terör örgütü üyeliğinden yargılananların duruşmalarına da giderken, bir yılı aşkın süredir eylem yapan Diyarbakır Annelerini görmezden geliyor.

Anneleri ziyaret eden tek Avrupalı diplomat, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick John Chilcott olmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal