Avengers Hayranı 6 Yaşındaki Çocuk Sosyal Medyanın Yeni Kahramanı Oldu

ABD'nin Wyoming eyaletinin başkenti Cheyenne’de yaşamını sürdüren altı yaşındaki Bridger Walker, kendisinden 2 yaş küçük kız kardeşini Alman kurdu kırması bir köpeğin saldırısından kurtarmak için kendini araya attı.

16.07.2020-16:14 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-16:14) Avengers Hayranı 6 Yaşındaki Çocuk Sosyal Medyanın Yeni Kahramanı Oldu

ABD’de küçük kız kardeşini köpek saldırısından kurtarmak için araya giren ve suratına 90'dan çok dikiş atılan 6 yaşındaki Bridger Walker sosyal medyanın yeni kahramanı oldu. 'Biri ölecekse, bu ben olmalıyım diye düşündüm' diye konuşan küçük çocuğa Avengers yıldızları, Anne Hathaway, Hugh Jackman, Cris Evans,Tom Holland ve Mark Ruffalo’dan destek mesajları verdi.

 

Saldırıya karşın, Bridger, kız kardeşinin elini tutup onu tehlikeden kurtarmayı başardı.

10 Temmuz tarihinde meydana gelen olay çocukların halası olan Nicole Walker’ın Instagram paylaşımıyla ortaya çıktı ve bütün dünyanın gündemine yerleşti. Nicole Walker,  babası Bridger’a neden araya girdiğini sorduğunda 'Eğer birisi ölecekse bu ben olmalıyım diye düşündüm' dedi.

SURATINA 90 DİKİŞ ATILDI

Saldırının ardından iki saatlik bir operasyondan sonra Briger'ın suratına 90 dikiş atıldığı belirtildi. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan ufak çocuğun dinlediği aktarıldı.

Diğer taraftan, çocuğun halası, ünlü süper kahraman film serisi Avengers’ın hayranı olan Bridger’ın kendisinden olabildiğince geniş çaplı hikayesini paylaşmasını istediğini bildirdi. Sonrasında Walker ailesi, Avengers yıldızları, Mark Ruffalo, Anna Hathaway, Tom Holland, Hugh Jackman ve Chris Evans’tan çocuğa sevgi içeren mesajlar yollanıldığını belirtti.

'SÜPER KAHRAMAN GÖRDÜĞÜM ZAMAN ONU TANIRIM'

Avengers serisinde Kedi Kadını oynayan Hathaway, Bridger ve kız kardeşinin resmini kendi hesabından paylaşarak, 'Ben bir Avenger değilim ama bir süper kahraman gördüğüm zaman onu tanırım. Umarım hayatımda senin yarın kadar bile cesur olmayı başarabilirim' ifadesini kullandı ve Hulk'a can veren rol arkadaşı Mark Ruffalo'yu etiketledi.

CHRIS EVANS'TAN VİDEOLU MESAJ

Kaptan Amerika karakterini oynayan Chris Evans da, Bridger’a bir video mesajı göndererek, Kaptan Amerika kalkanı sözü verdi.

Evans, 'Sen bir kahramansın. Yaptığın şey çok cesurcaydı. Kardeşin senin gibi bir abiye sahip olduğu için çok şanslı. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal