Aşırı Hız Yapan Rapçi Yayalara Çarptı

Rusya’da rap şarkıcısının hakimiyetindeki aşırı hızlı araç ilk önce başka bir araca, sonradan da kaldırımda yürüyen insanlara vurdu.

22.09.2020-12:17 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-12:06)

Moskova’nın Ostozhenka Caddesi’nde yüksek hızla seyir halinde olan lüks bir araç ilk olarak yan yoldan çıkan bir otomobile çarptı.

Kazanın tesiriyle otomobilin yönü insanların olduğu kaldırıma doğru dönerken, araç ardından kaldırımdaki iki kişiye çarptı. Yayalar arabanın çarpmasıyla beraber savrulup bir binanın duvarına vurunca ortaya facia görüntüler çıktı. Üçüncü bir yaya da lüks aracın altında kalmaktan son dakikada kurtuldu.

Kaza sonucunda yayalara vuran otomobilin şoförünün ülkenin ünlü rap sanatçısı Elley olarak bilinen Elmin Guliev olduğu belirtildi. Kazanın akabinden bölgeye pek çok ambulans yollanırken, aracın vurduğu şahıslardan birinin Moskova Devlet Dil Bilimi Üniversitesi (MSLU) öğretim üyelerinden Nadezhda Tukhtarova (40) olduğu ve Tukhtarova’nın hastanede bacağının kesildiği belirtildi. Öteki yayanın da Ürdün asıllı genç bir bayan olduğu ve onun da sağlık durumunun kötü olduğu belirtildi.

Rap şarkıcısı Elley emniyet güçleri tarafından yakalanırken, ilk testlerde alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla alakalı soruşturmanın ve Elley’in sorgusunun sürdüğü bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal