Arkadaşı 120 Km Hızla Giden Araçtan İtti! Hamile Kadın Bebeğini Düşürdü

İngiltere'de 20 yaşında olan Megan Meredith, 120 kilometre hızla seyir halinde olan pikabın arkasında olduğu esnada arkadaşı Keeley Harrison, hamile arkadaşını şaka diye itekledi. Araçtan düşen kadın facia olayın ardından bebeğini kaybetti.

23.09.2020-14:56 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-14:40) Arkadaşı 120 Km Hızla Giden Araçtan İtti! Hamile Kadın Bebeğini Düşürdü

İngiltere'de yaşayan genç bir kadın arkadaşının korkunç şakası yüzünden hem bacağından hem de karnındaki bebeğinden oldu.

20 yaşındaki Megan Meredith, arkadaşı ile birlikte 120 km hızla seyir halinde olan pikabın arkasında olduğu esnada arkadaşı Keeley Harrison, hamile arkadaşını şaka olsun diye pikaptan itti.

Süratle giden pikaptan düşen Megan'ın ayağı kırıldı ve vücudunun çeşitli yerleri yaralandı. Kaza esnasında hamile olan Megan'nın hastanedeki muayenesinde bebeğini kaybettiği tespit edildi.

Doktorlar kaza sonucunda oluşan kırık sebebiyle artık Megan'ın eskisi gibi yürüyemeyeceğini belirttiler.

Kazayla alakalı görülen mahkemede, Megan, arkadaşının kötü şakasının hayatını kabusa çevirdiğini, artık eskisi gibi olamayacağını ve hayatta kaldığı sürece kazanın neden olduğu sakatlık ile yaşamaya mecbur kalacağı için oldukça üzgün olduğunu dile getirdi.

Keeley ,duruşmada suçunu itiraf ederek arkadaşının yaralanmasını kabul etti ve bütün sorumluluğun kendisine ait olduğunu dile getirdi.

Hakim Keeley, 2 sene trafikten men, 180 saat ücretsiz kamu hizmetine görev almak ve 600 sterlin para cezasına karar verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal