AP'den Suui Arabistan'a Yaptırım Kararı!

AP, Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin uluslararası soruşturma yapılması ve sorumluluklarının tespit edilmesi durumunda Suudi yetkililere yaptırım uygulanması çağrısında bulunan karar tasarısını onayladı.

25.10.2018-15:15 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-15:06) AP'den Suui Arabistan'a Yaptırım Kararı!

Avrupa Parlamento, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine yönelik uluslararası soruşturma yapılması ve sorumluluklarının tespit edilmesi durumunda Suudi yetkililere yaptırım uygulanması çağrısında bulunan karar tasarısını onayladı.

Diğer yandan, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedini arama çalışmaları sürerken Kral Selman ile Veliaht Prens Muhammed bin Selman, geçtiğimiz günlerde Kraliyet Sarayı'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın oğlu Salah Kaşıkçı ile görüştü. Riyad'da yapılan buluşmada Kraliyet Muhafızları'nın en kilit ismi Albay Meshal Saad al-Bostani de yer aldı.

ZORLA MI GETİRİLDİ?

Kaynaklardan alınan bilgilere göre, görüşme bitene kadar Kraliyet Muhafızları'nın en kilit ismi Albay Meshal Saad al-Bostani elini silahından bir an bile ayırmadı. Bostani'nin aldığı bu tedbir pek çok fotoğrafa da yansıdı. Bunun yanı sıra Kraliyet Sarayı'nda ağırlanan Salah'ın her hareketi de Bostani tarafından takip edildi. Fotoğraflara yönelik benzer yorumlar dünya basınının gündemine oturdu. Hatta Amerika'da ekonomi eğitimi alan Salah Kaşıkçı'nın kıyafetinin kırışık olması 'zorla getirildi' şeklinde yorumlandı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal