Anonymous, 3. Dünya Savaşı Çıkacak dedi! Hatta Tarih Bile Verdi

Ünlü hacker grubu Anonymous, 3. dünya savaşı sinyallerini verdi.

10.05.2017-01:26 - (Son Güncelleme: 10.05.2017-01:18) Anonymous, 3. Dünya Savaşı Çıkacak dedi! Hatta Tarih Bile Verdi

Dünyanın en iyi hacker gruplarından Anonymous, üçüncü dünya savaşı sinyallerini verdi. Kuran'da da geçtiği iddia edilen üçüncü dünya savaşı ile alakalı olarak ünlü hacker grubu, sebep de belirtti. Çin, ABD, KDHC devletleri arasındaki soğuk savaşın daha da ilerleyeceğini belirten hacker grubu, Kore'nin füze girişimlerinin bunun baş sebebi olacağından bahsetti. 

ÇABUK VE VAHŞİ

Karşıt devletlerin resmi sitelerine zaman zaman saldırılar düzenleyen aktivite olarak aktif olan hacker grubu Anonymous, ABD, Çin ve Kuzey Kore arasında süregelen gerginliğe istinaden yaptığı açıklamayı  “çabuk ve vahşi” bir dünya savaşının çıkacağı şeklinde yorumladı. 

2017-2018 OLASI

Ünlü hacker grubu geçtiğimiz gece şahıslarına münhasır Youtube kanallarından yayınladıkları videoda 3. Dünya Savaşı'nın bu sene ya da önümüzdeki sene çıkacağı konusuna değindi ve “Küresel anlamda gerçekleşecek ekonomik ve çevresel yıkıma hazırlanın” uyarısında bulunuyor. Anonymous, “Kore yarımadasında muhtemel bir savaşın izleri gözle görülür hale geldi. Ülkelerin stratejik davranmaya çalıştığını görüyoruz. Ama bu savaş, diğer iki dünya savaşından farklı olarak, daha vahşi, kanlı ve çabuk olacak” dedi. 

TÜM DÜNYAYA YAYILACAK

Söz konusu savaş ile alakalı gündeme çıkan haberler de bu üç devlet arasında süregelen gerginliğin sadece bu ülkeler arasında kalmayacağı ve türlü türlü iddialarla ve taraf tutulması ile dünya geneline yayılacağı söylendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal