Anne ve Babalarının Öldüğünü Fark Etmediler, 3 Gün Yanlarında Uyudular

Rusya'da bir çift yataklarında ölü bulunurken, çocukların 3 gün boyunca anne ve babalarının cansız bedenlerinin yanında uyuduğu öğrenildi.

26.10.2020-13:21 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-13:03) Anne ve Babalarının Öldüğünü Fark Etmediler, 3 Gün Yanlarında Uyudular

Rusya'da bir çiftten haber alamayan akrabaları, eve geldiklerinde çifti yataklarında ölü olarak buldu. Çiftin 5 ve 1 yaşlarındaki iki çocuğunun ise 3 gün boyunca cansız bedenlerin yanında uyuduğu öğrenildi.

"ANNEM VE BABAM UZUN SÜREDİR UYUYOR"

Rusya'da Bolshoye Kuzomkino kentinde yaşayan Alexander ve Viktoria Yakunin çiftinden haber alamayan akrabaları, ailenin evine telefon etti. Telefonu açan 5 yaşındaki kız çocuğu, anne babasının uzun süredir uyuduğunu ve tenlerinin tamamen siyah olduğunu, 1 yaşındaki erkek kardeşine de kendisinin baktığını söyledi.

"HER ŞEYİ GÖRDÜM, ÇIĞLIK ATIYORDUM"

Bunun üzerine Viktoria'nın kız kardeşi Natalia Bakulina eve geldi. Çifti yataklarında ölü halde bulan Bakulina, "Eve koştum her şeyi gördüm, en son çığlık atıyordum" dedi. Kız kardeş Natalia olayın şokunu atlatamadığını belirtirken, Viktoria'nın 61 yaşındaki annesi Galina Yasturbenko ise "Kimse ne olduğunu bilmiyor, hepimiz şok olduk" dedi. 

TURŞUDAKİ TOKSİNDEN ÖLDÜKLERİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Gaz fabrikasında çalışan Alexander ve Viktoria çiftinin yatmadan önce büyükannesinden aldığı ev yapımı turşulardan tükettiği öğrenildi. Çiftin ölümünün turşuda oluşabilecek Botulinum toksininden kaynaklandığı düşünülüyor. Çiftin alkolden zehirlendiği iddiaları üzerine komşuları, çiftin alkol kullanmadığını belirtti. İki çocuğun velayeti ise Alexander'ın babasına verildi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal