Almanya'da Türk Vatandaşına Fiziksel Saldırı!

Almanya'nı Köln şehrinde tramvayda yolculuk yapan bir Türk kadına tanımadığı bir kişi tarafından fiziksel saldırı yapıldı. Olayın ardından elini kolunu sallayarak olay yerinden uzaklaştı.

30.10.2018-17:22 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-17:12) Almanya'da Türk Vatandaşına Fiziksel Saldırı!

Almanya'nın Köln şehrinde ikamet eden Hacer Uğurlu, geçen hafta tramvayla işe giderken tanımadığı bir şahsın saldırısı neticesinde yüzünden ciddi biçimde yaralandı. Türkiye'nin Köln Başkonsolosu Ceyhun Erciyes, Hacer Uğurlu'yu tedavi altında olduğu Eduardus Hastanesinde ziyaret etti. Erciyes, saldırı hakkında bilgi aldığı Uğurlu'ya geçmiş olsun temennisinde bulundu.

BAŞKONSOLOS, POLİSTEN BİLGİ TALEP ETTİKLERİNİ SÖYLEDİ

Başkonsolos Erciyes, Uğurlu'nun kamuya açık bir yerde saldırıya uğramasını kınadıklarını söyleyerek, olay hakkında polisten bilgi istediklerini, saldırganın bir an önce yakalanıp lazım olan cezayı almasını talep ettiklerini ifade etti.

Hastanede tedavisi devam eden Uğurlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, tanımadığı bir şahıs tarafından nedensiz biçimde saldırıya uğradığını söyleyerek, olay ardından kaçan saldırganın bir an önce yakalanmasını talep etti.

"YÜZÜMÜ VE BAŞIMI YUMRUKLADI"

Uğurlu, "Öğleden sonra işe gitmek için tramvaya atladım. Tramvay kalabalıktı. Yanımda oturan kişi yüzüme baktı, bir şeyler söyledi ve küfretti. Kendi kendine söylenip sağa sola küfrediyordu. İneceğim durağa gelince ayağa kalktım. Sonra yüzümü ve başımı yumrukladı. Olaya hiç kimse müdahale yapmadı. Burada hayatımız tehlikede." dedi.

"BANA OLAYI GÖRMEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Tramvay durağına gelince kapıların açıldığını ve saldırganın elini kolunu sallayarak inip gittiğini aktaran Uğurlu, "Tramvay sürücüsü geldi. Kapıyı neden açtığını sordum, saldırganın kaçtığını anlattı. Bana olayı fark etmediğini ve olayı yolcuların ihbar ettiğini söyledi. Saldırganın kameralardan yakalanabileceğini bildirdim, bana 'Eğer kameralar bozuk değilse' diye yanıt verdi." biçiminde konuştu.

GENÇ KADIN, OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMAMAKTA KARARLI

Uğurlu, bütün toplu taşıma araçlarında kamera sistemi bulunduğunu, hem sürücülerin içeride olan biteni canlı takip edebildiğini hem de bunların kayıt altına alındığını bildiğini söyledi. Başından geçen saldırının kapatılmak istendiği izlenimine kapıldığını söyleyen Uğurlu, olayın ardını bırakmamakta kararlı olduğunu söyledi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal