Almanya'da Görenleri Şoke Eden Panolar! Bakın Ne Yazdılar

Almanya'nın Berlin şehrindeki mülteci yerleşim yerlerinde asılı panolar görenlerin kanını dondurdu.

16.12.2016-13:14 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Almanya'da Görenleri Şoke Eden Panolar! Bakın Ne Yazdılar
Almanya'nın Berlin'deki mülteci yerleşim yerlerinde asılı panolarda "İsa'ya sarılın, kabul edin, Almanya'da kalın" yazıları büyük tepki çekti. Zalim Esed'in katliamlarından kaçarak Almanya'ya yerleşen mülteciler burada da "Hitler" mantığıyla karşılaştı.

Suriye'deki "iç" savaş beşinci yılına girdi. En büyük zorla yerinden edilme hareketlerinden birine sebep olan savaşın, zorunlu göçe maruz bıraktığı insan sayısı milyonlarla ifade ediliyor.

Yaşanan zorunlu göç, Birleşmiş Milletler Mülteci Örgütünün (BMMYK-UNHCR) tarihinde gördüğü en büyük göç hareketi olarak değerlendiriliyor.

Türkiye, Suriyeli mülteci sayısının en yoğun olduğu ülkelerden biri. Suriyeli mülteciler için açık kapı politikasını uygulan Türkiye, Suriyeli mültecileri büyük bir ilgiyle karşıladı. 3 milyonu aşkın mülteci Türkiye'de misafir ediliyor.

AVRUPA'YA GİDEN MÜLTECİLERE ÇİRKİN BASKI

Birkaç aydan beri akın akın Avrupa'ya gelen ve bunun için Akdeniz'i yüksek riskli teknelerle geçen mültecilerin çoğunun hedefi Almanya. Ancak onlar için geldikleri yerde işler pek de güllük gülistanlık değil.

Almanya'nın Berlin'deki mülteci yerleşim yerlerinde asılı panolarda "İsa'ya sarılın, kabul edin, Almanya'da kalın" yazıları büyük tepki çekti. Zalim Esed'in katliamlarından kaçarak Almanya'ya yerleşen mülteciler burada da "Hitler" mantığıyla karşılaştı. Almanya hükümeti, savaştan kaçıp Almanya'ya sığınan müslümanlara hiristiyanlığı seçmeleri karşılığında Almanya'da kalmayı vadedip gerçek yüzünü bir kez deha gösterdi.

ALMANYA MÜLTECİ ALMAMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPTI

Almanya'nın Münih kentinde sığınmacıların bulunduğu yurdun önüne 25 metre uzunluğunda ve yaklaşık 4 metre uzunluğunda bir duvar örüldü. Alman yetkililer mültecilerin çıkardığı gürültüyle halkı rahatsız ettiğini ve bunu engellemek için duvar ördüklerini savundu. Kaynak:AA
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal