Alman Polisi Türk Gencine Köpekle İşkence Yaptı

Almanya’da polis Türk gencine köpeğini saldırttı. O anlar bir Türk tarafından kayıt altına alındı.

17.06.2018-14:47 - (Son Güncelleme: 17.06.2018-15:09)

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletindeki Lünen şehrinde yaşayan İbrahim Şahan (31), dün polis köpeğinin saldırısına maruz kalarak ciddi şekilde yaralandı. İbrahim Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırının şokunu hala yaşadığını ifade ederek, sorumlular hakkında şikayetçi olacağını kaydetti.

Gerçekleşen köpek saldırısıyla alakalı bilgi veren mağdur Şahan, yol kenarında otururken yolun karşısındaki nargile kafeleri denetleyen köpekli polise "Köpeğin ağzındaki oyuncak kemik mi?" diye soru yönelttiğinde, polisin kızarak üzerine yürüdüğünü ve köpeği üzerine saldığını ifade etti.

İbrahim Şahan, normal bir şekilde polise soru sorduğunu söyleyerek olay şu şekilde anlattı:

 "Polis ise bana, 'Köpeğin kemiği sen olmak ister misin?' şeklinde bir şeyler söylediğini belirtti. Bu saldırgan söylemlerinin ardında yanlarındaki diğer iki polis beni yere yıkıp polis saldırgan köpeğini üzerime saldı. Uzun süre köpek bacağımı ısırdı. Köpek iki dizimi de feci şekilde ısırdı"

Saldırının ardından doktora gittiğini belirten mağdur Şahan, "Doktor 3 hafta iş göremez raporu verdi" şeklinde konuştu.

İlk kez böyle bir olayla karşılaştığını ve haksız yere şiddete uğradığını belirten İbrahim Şahan, pazartesi günü avukatıyla görüşüp sorumlular hakkında şikayetçi olacağını da ifadelerine ekleyerek sözlerini noktaladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal