Aliyev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, "Türkiye Cumhuriyeti tarafından gönderilen insani yardımlar için size derin şükranlarımı sunuyorum. Bu, ülkelerimiz arasındaki kardeşlik ve dostluk ilişkilerinin açık bir örneğidir" ifadesini kullandı.

06.07.2020-16:50 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-16:49) Aliyev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, coronavirüs salgını sürecinde Azerbaycan’a yardım etmek adına Türkiye’den gönderilen tıbbi malzemeler için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından gelen açıklamaya göre Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben yazdığı mektubunda, Türkiye'de coronavirüs salgını sebebiyle yaşamını yitirenlerin aile ve yakınlarına taziye, hastalara şifa diledi.

Aliyev, mesajında sözleri kullandı:

"Tüm alanlarda olduğu gibi Covid-19'a karşı mücadelede de Azerbaycan ve Türkiye 'Bir millet iki devlet' sloganına dayanarak dayanışma sergiliyor. Ortak çabalarımızla Covid-19'la başa çıkabileceğimizden eminim. Şahsım ve Azerbaycan halkı adına, kardeş Türkiye Cumhuriyeti tarafından gönderilen insani yardımlar için size derin şükranlarımı sunuyorum. Bu, ülkelerimiz arasındaki kardeşlik ve dostluk ilişkilerinin açık bir örneğidir. Size sağlık ve işlerinizde başarılar, kardeş Türkiye halkına ise daima refah ve huzur diliyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal