Alec Baldwin'den İlginç Açıklama: Trump'ı Devirmemiz Lazım

ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin'den Başkan Trump ile alakalı dikkat çeken açıklamalar geldi. Baldwin, "Trump rejimini devirmemiz lazım ve bunun kanuni, resmi ve düzgün şekli seçimlerdir" dedi.

15.10.2018-18:25 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-18:19) Alec Baldwin'den İlginç Açıklama: Trump'ı Devirmemiz Lazım

Ödüllü oyuncu Alec Baldwin, pazar akşamı katıldığı Demokrat Parti bağış yemeğinde kasım ayında gerçekleştirilecek ara seçimlere dönük açıklamalar yaptı.

“RESMİ VE DÜZGÜN YÖNTEM SEÇİMLERDİR”

“ABD’de bir değişim yapmanın yolu seçimlerden geçiyor” diyen Baldwin, “Trump rejimini devirmemiz lazım ve bunun kanuni, resmi ve düzgün şekli seçimlerdir” sözleriyle ara seçimlerin önemine değindi.

“TRUMP’I TEKRAR KUMARHANECİ YAPARAK AMERİKAYI YENİDEN HARİKA YAPALIM”

“Haydi, Donald Trump hükümetini barışçıl, kanuni olarak ve aşırı önyargılarla düşürelim” diyen başarılı oyuncu ABD Başkanı Trump’ın seçim döneminde kullandığı slogana gönderme yaparak, “Donald Trump’ı yeniden bir kumarhane işletmecisi yaparak, Amerika’yı yeniden harika yapalım” dedi.

Herkesi seçimde oy vermeye çağıran Baldwin, “Bu seçim ve 2020’de apılacak olan seçimler, Franklin D. Roosevelt’in (FDR) başkan olduğum seçimlerden beri yapılacak en kritik seçimler” sözlerini kullandı.

“O BAŞKAN OLDUĞUNDAN BERİ SABAHLARI KORKARAK UYANIYORUM”

Bağış yemeğiyle alakalı olarak açıklamalar yapan New Hampshire Sendikası lideri, Baldwin’in, “Trump başkan olduğundan beri sabahları korku içinde kalkıyorum” dediğini kaydetti.

Sendika lideri, “New York’ta Donald Trump önemli bir ayrıntı değil. Şaka değil. O bir hiç. Senelerce bir televizyon programı sundu ve insanları bir iş insanı olduğuna ikna etti.”

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal