Aldatılan Kocadan Kan Donduran İntikam

Güney Amerika'da baby shower partisine avukatı ile giden adam, hastaneden aldığı raporu davetlilere ileterek bebeğin kendisinden olmadığını belirtti.

03.11.2020-17:30 - (Son Güncelleme: 03.11.2020-17:37) Aldatılan Kocadan Kan Donduran İntikam

Güney Amerika'da çekildiği ifade edilen videoda, bir adam kendisini aldatan hamile karısından akılalmaz bir şekilde intikam aldı.

RAPORU DAVETLİLERE GÖSTERDİ

Koca, bebeklerine yapılan baby shower partisine avukatı ile beraber katıldı. Elindeki hastaneden aldığı raporu davetlilere gösteren ihanete uğrayab, karısının kendisini aldattığını ve bebeğin kendisinde olmadığı dile getirdi.

EŞİM DÖRT DEĞİL ALTI AYLIK HAMİLE

İspanyolca konuşan koca şu ifadeleri kullandı:

'Yanımdaki kişi avukatım. Elimizde bir belge var. Hepiniz benim baba olacağımı sanıyorsunuz değil mi? Eşim iddia ettiği gibi dört aylık değil altı aylık hamile. Elimizde hastane raporu var. Çocuk benden değil'

SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bunun üzerine hamile kadın, kocasını dışarı çıkarıp baş başa konuşmak istedi. Adam ise kabul etmeyerek davetlilerin gözü önünde konuşmaya devam etti. Kocanın avukatı, ayağa kalkıp kadının sevgilisi ile çekilmiş görüntülerini herkese gösterdi.

BEBEĞİN GERÇEK BABASI DA ORADAYDI

Avukat, kadının eşini aldattığı adamın davetlilerin arasındaki kırmız tişörtlü adam olduğunu dile getirince davetliler adama saldırmaya başladı. İhanete uğrayan adam son olarak 'Bu parti benim için değil, bu ikisinin' diye konuştuktan sonra avukatı ile birlikte davet salonundan uzaklaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal