ABD'li Yetkili: Cemal Kaşıkçı'nın İnfaz Emrini Prens Selman Verdi!

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda görev yapan bir isim Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi emrini Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın verdiğini açıkladı.

20.11.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 20.11.2018-15:38) ABD'li Yetkili: Cemal Kaşıkçı'nın İnfaz Emrini Prens Selman Verdi!

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda görev yapan bir yetkili, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinde talimatı Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın verdiğinin "gün gibi açık" olduğunu ifade etti.

ABD Merkezi Haber alma Teşkilatının (CIA) mesele ile alakalı raporunu okuyan ve isminin açıklanmasını istemeyen görevli, ABC News'a yaptığı açıklamada, cinayette Suudi liderliğinin dahli olduğuna yönelik çok önemli fikir birliğinin olduğunu, bunu kimsenin tartışmadığını söyledi.

Görevli, Kaşıkçı'nın ölüm talimatını Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın verdiğinin "gün gibi açık" olduğu açıklamasını yaptı.

CIA'İN "ÖLÜM EMRİNİ SELMAN VERDİ" İDDİASI

Washington Post gazetesinin haberinde, CIA'in, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi talimatını Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın verdiği neticesine vardığı öne sürülmüştü.

CIA BUGÜN TRUMP'A RAPORUNU SUNACAK

ABD Başkanı Donald Trump, CIA'den şimdilik brifing almadığını fakat Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve istihbarat görevlileri ile bu meseleyi görüşeceğini duyurmuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal