ABD'li Model Dorris: 'Trump Beni Taciz Etti'

Donald Trump bu kez de taciz skandalı ile gündeme geldi. Amerikalı model ve oyuncu Amy Dorris, ABD Başkanı Trump tarafından taciz edildiğini dile getirdi.

18.09.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-10:36) ABD'li Model Dorris: 'Trump Beni Taciz Etti'

ABD’li model ve oyuncu Amy Dorris, Trump'ın kendisini taciz ettiğini dile getirdi.

Amy Dorris, 1997 senesinde organize edilen ABD Açık tenis turnuvasında Trump'ın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu dile getirdi.

KAÇMASINI ENGELLEDİ

Yaşadığı tacizin detaylarını da açıklayan Dorris, Trump’ın vücuduna dokunduğunu hatta zor kullanarak ünlü modelin kaçmasına da izin vermediğini belirtti.

24 yaşındayken yaşadığı olayı açıklayan Dorris, ''Beni zorla tuttu ve hareket edemedim. Beni öpmeye çalışırken onu itmeye çalıştım, bu şekilde zarar verebileceğimi düşündüm. Hala bu konu hakkında çok üzgün ve hasta hissediyorum. Kişilik haklarım ihlale uğradı'' dedi.

Başına gelen olayı ilk defa Trump’ın benzer suçlarla gündeme geldiği 2016 yılından önceki seçimlerde anlatmak istediğini fakat ailesinin zarar görmsinden korktuğunu dile getirdi.

Dorris ''Şu anda kızlarım 13 yaşına girmek üzere ve onlara kimsenin rızaları olmadan bir şey yapamayacaklarını öğretmek istiyorum. Onlara sessiz kalmayarak rol modeli olmak istedim'' dedi.

Bununla birlikte Dorris, Guardian’a yaşadığı cinsel tacizi belgelemek için ABD Açık’a katıldığına dair biletleri ve o zamanlar gayrimenkul yatırımcısı olan ve ikinci eşi Marla Maples ile evli olan Trump ile çektirdiği altı fotoğrafı sundu.

TRUMP'TAN YANIT GECİKMEDİ
Trump Kampanyası Hukuk Danışmanı Jenna Ellis, İngiliz The Guardian gazetesine açıklama yapan eski Model Amy Dorris'in, Trump'ın kendisine 1997'deki ABD Açık Tenis Turnuvasında cinsel tacizde bulunduğu iddialarının ardından şu açıklamayı gerçekleştirdi:

''Trump'a yönelik bu suçlamalar, tamamen yanlıştır. Bu mesnetsiz haberi kötü niyetli bir şekilde yayımladığı için The Guardian'ın hesap vermesi adına her türlü hukuki yola başvuracağız.''


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal