ABD’li Doktorlar Çareyi Dua Etmekte Buldu

Coronavirüs pandemisinde can kaybı konusunda ilk sırada olan ve kötü bir sağlık sistemi bulunan ABD’de doktorlar, virüsten kurtulmak için dua ediyor.

31.03.2020-12:48 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-15:08)

Coronavirüs pandemisinde can kaybı konusunda ilk sırada olan ve kötü bir sağlık sistemi bulunan ABD’de doktorlar, virüsten kurtulmak için dua ediyor.

ABD'de coronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3 binden fazla olurken, virüs tespit edilen kişi sayısı 163 bin 429 oldu.

Salgınla mücadele etmeye uğraşan ABD’de sağlık sistemi adeta çöktü. Epey eleştirilen sağlık sigortası prosedürleri sebebiyle de cebinde parası bulunmayan ABD vatandaşları, coronavirüse yakalanarak tedavi göremeden yaşamını yitiriyor.

TRUMP VATANDAŞLARINI UMURSAMIYOR

ABD Başkanı Donald Trump konuşmasında “Bu süreçten 200 bin ölümle çıkarsak iyi iş çıkarmış oluruz” demişti. Bu sözleriyle ülkesinde gitgide daha da artan can kayıplarını umursamadığını gösterdi.

"TEK ÇAREMİZ TANRI'YA SIĞINMAK"

Tıbbi malzeme, doktor, hastane, tedavi konusunda problemleri olan ABD'de virüse yakalanan kişi sayısındaki artış nedeniyle doktorlar, salgındankurtulmak için dua ediyor.

Çekilen videoda hastanede yerlere çökerek tek başlarına olduklarını, kendilerine yalnızca Tanrı'nın yardım ettiğini kaydeden doktorlar, Covid-19 salgınında virüs tespit edilen kişileri iyileştirmesi için dua seansı düzenledi.

Hastane odasında çekilen videoda pek çok doktor ve sağlık personeli "Sana yalvarıyoruz Ey Tanrım, senin kudretin ışığında bize güç ver. Ölümleri durdurmak için senden ve Yüce İsa’dan sığınacağımız hiçbir şey yok. Bizlere yardım et, hasta olanları iyileştirmen için sana yalvarıyoruz. Sayısız insan evlerinde, dışarda hastalıktan acı çekerek yapayalnız ölüyor Tanrım." ifadelerini kullanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal