AB'de Ücretsiz İnternet Dönemi Başlıyor!

Avrupa Birliği artık kamu alanlarına ücretsiz Wi-fi imkânı sağlıyor.

22.09.2017-16:03 - (Son Güncelleme: 22.09.2017-16:05)

Avrupa Birliği parlamentosunun aldığı kararla bundan sonra belediye,hastane,park gibi kamusal alanlarda ücretsiz Wi-fi imkânı sağlayacak.

KAMUSAL ALANLARA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ ALT YAPISI KURULUYOR

Avrupa Birliği parlamentosunun aldığı kararla bundan sonra park hastane belediye gibi kamusal alanlarda ücretsiz kablosuz internet imkânı sağlayacak. Ve Avrupa Birliği parlamentosu bu hizmet için 120 milyon Euro kaynak ayırdı.

Avrupa birliği parlamentosu, üye ülkelerdeki belediye, hastane, park gibi kamusal alanlarda ücretsiz kablosuz interneti sağlamak için start verdi.

AVRUPA BİRLİĞİ KAMU ALANLARINDA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİ İÇİN 120 MİLYON EURO KAYNAK AYIRDI

Avrupa Birliği parlamentosunun aldığı kararla bundan sonra park hastane belediye gibi kamusal alanlarda ücretsiz kablosuz internet imkânı sağlayacak. Ve Avrupa Birliği parlamentosu bu hizmet için 120 milyon Euro kaynak ayırdı. Wi-Fi (WİFİ4EU) adlı proje önümüzdeki 2 yıl içinde bitirilmesi bekleniyor.

Bu hizmet öncelikle internet bağlantısının sıkıntılı ve sınırlı olduğu bölgelerde verilmeye başlayacak ondan sonraki aşamada tüm Avrupa Birliği üye ülkelerinde bu hizmet kamu alanlarında verilmeye başlanacak.
Wİ-Fİ için gerekli cihazların alınması ve internet noktalarının kurulması için gerekli mali desteği Avrupa Birliği üstlenecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal