ABD'den Gerginlik Yaratan Hadise, Türk Askerine Terörist Dendi

ABD liderliğindeki askeri koalisyonun sözcüsü Albay Sean Ryan sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide Türk askerini 'terörist' olarak nitelendirdi.

17.12.2018-11:04 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-10:58) ABD'den Gerginlik Yaratan Hadise, Türk Askerine Terörist Dendi

ABD liderliğindeki askeri koalisyonun sözcüsü Albay Sean Ryan sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide Türk askerini 'terörist' olarak nitelendirdi. Gönderisi büyük ölçüde tepki alan Amerikalı albay paylaşımını kaldırmak durumunda kaldı. PYD'li teröristler dün Münbiç’te hendek kazarken, ABD askerlerinin onlar için nöbet durması büyük tepki toplamıştı.

Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK/PYD'yi koruyup destek olan ABD ordusu gün geçtikçe yeni skandallara neden oluyor. Münbiç kırsalında teröristler hendek kazarken, ABD askerleri onlar için nöbet tutmuştu.
Daha sonra ABD liderliğindeki askeri koalisyonun Sözcüsü Albay Sean Ryan’ın Twitter’da paylaştığı skandal mesaj büyük tepki topladı.
Albayın terörist" olarak nitelediği Türk askerinin Suriye'deki sivilleri vurduğunu iddiae eden paylaşım büyük tepki topladı. Sosyal medyadaki tepkiler üzerine Albay Sean Ryan yaptığı paylaşımı sildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal