ABD'den Flaş İddia! Kaşıkçı Olayında Trump'ın Damadının Parmağı Olabilir!

ABD Temsilciler Meclisi Teksas Vekili Demokrat Joaquin Castro'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu. Castro, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayında Trump'ın damadı Jared Kushner'in parmağının olduğunu söyledi.

20.10.2018-17:46 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-17:38) ABD'den Flaş İddia! Kaşıkçı Olayında Trump'ın Damadının Parmağı Olabilir!

ABD Temsilciler Meclisi Teksas Vekili Demokrat Joaquin Castro, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle bağlantılı olabileceğini öne sürdü.

ABD Temsilciler Meclisi Teksas vekili Demokrat Castro, iddiasını desteklemek amaçlı birçok kanıt olduğunu ve basında da birçok haberin olduğunu iddia etti.

"ABD, PRENS SELMAN'A BİR ÖLÜM LİSTESİ VERMİŞ OLABİLİR"

Kushner'in Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a bir suikast listesi verdiği ile alakalı iddiaları anımsatan Castro, "Jared Kushner, ABD istihbaratı üstünden, Suudi Arabistan'da Veliaht Prens Muhammed bin Salman'a bir suikast listesi, bir düşman listesi vermiş olabilir ve Prens de bunun ardından hareket etmiş olabilir." ifadesini kullandı.

CNN televizyonuna açıklamalar yapan Castro, bu iddiaların incelenmesi için Kongre'ye çağrı yaptı.

"KUSHNER'İ HERHANGİ BİR ŞEY AZMETTİRMEKLE SUÇLAMA NİYETİM YOK"

Twitter sayfasından da bir açıklama yayınlayan Castro, sözlerinin yanlış anlaşıldığını iddia etti. Castro, "Açık olmak gerekirse Jared Kushner'i herhangi bir şey azmettirmekle suçlama gibi bir amacım yok. Ortaya çıkan haberler üstünden Kongre'nin, ABD istihbaratının Suudi Arabistan'a Kaşıkçı'nın siyasi infazına neden olan bir bilgi verip vermediğine yönelik soruşturma açmasını istiyorum." paylaşımını yaptı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal