ABD'de Polisin Attığı Ses Bombası Canlı Yayındaki Muhabire İsabet Etti

ABD'de George Floyd'un öldürülmesinden sonra başlayan gösteriler devam ederken, zaman zaman göstericiler ile polis arasındaki tansiyon yükseliyor. Son olarak polis ekiplerinin attığı ses bombası canlı yayındaki kadın muhabire isabet etti.

02.06.2020-17:06 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-16:59) ABD'de Polisin Attığı Ses Bombası Canlı Yayındaki Muhabire İsabet Etti

Geçtiğimiz haftalarda Afro-Amerikan George Floyd'un polis şiddetine maruz kalması ve akabinde hayatını kaybetmesi tüm dünyada ses getirdi. ABD'de milyonlarca insan sokaklara dökülürken, başlayan protestolar dozunu artırarak devam ediyor.

Zaman zaman, ABD polisi ile göstericiler arasında tansiyon yükselirken, polis göstericilere ses bombası ve biber gazıyla karşılık veriyor. Son olarak polisin göstericilere attığı ses bombası, canlı yayında olan MSNBC televizyonunun kadın muhabiri Jo Ling'e isabet etti. Lİng ve kameraman ses bombasının isabet etmesiyle birlikte kaçmaya başladı. 

Muhabir bir süre sonra canlı yayına devam etmeye çalışsa da canlı yayınla bağlantısı kesildi. Stüdyodaki Brian Williams adlı muhabir ise olayın şaşkınlığıyla muhabire olay yerinden uzaklaşması tavsiyesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal