ABD'de Maske Uyarısı Yapan Güvenlik Görevlisi 27 Yerinden Bıçaklandı

ABD'de iki kız kardeş, koronavirüs tedbirleri kapsamında kendilerini maske ve temizlik konusunda uyaran güvenlik görevlisini 27 yerinden bıçakladı.

28.10.2020-13:34 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-12:58) ABD'de Maske Uyarısı Yapan Güvenlik Görevlisi 27 Yerinden Bıçaklandı

ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Chicago kentinde meydana gelen olayda, West Chicago'daki bir mağazanın güvenlik görevlisi, mağazaya gelen 21 yaşındaki Jessica Hill ve 18 yaşındaki Jayla Hill'e maske takmaları ve dezenfektan kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

Maske kullanmayı kabul etmeyen kadınlardan birinin güvenlik görevlisine yumruk attığı belirtildi.

ÇANTASINDAN ÇIKARDIĞI BIÇAKLA SALDIRDI

Kardeşlerden Jessica Hill'in çantasından bıçak çıkararak 32 yaşındaki güvenlik görevlisine saldırdığı, Jayla'nın ise bu esnada görevlinin saçlarından tuttuğu aktarıldı.

27 KEZ BIÇAKLADILAR

Göğsü, sırtı ve kollarından 27 kez bıçaklanan güvenlik görevlisinin hastaneye kaldırıldığı, durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi. Olay yerinde gözaltına alınan iki kardeş, ufak yaralanmalar nedeniyle bölgedeki bir hastanede tedavi altına alındı.

"MEŞRU MÜDAFAA" DEDİLER

Mahkeme tarafından iki kız kardeşe atanan avukat, kefalet duruşmasında Cook İlçesi Bölge Hakimi'ne olayın meşru müdafaa kaynaklı yaşandığını söyledi. Avukat, iki kız kardeşin bipolar bozuklukları bulunduğunu savunurken, davanın savcıları ise güvenlik görevlisinin saldırıdan önce kardeşlere hiç yaklaşmadığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal