ABD’de Korkunç Olay! Tır Köprüde Asılı Kaldı

ABD’de aşırı rüzgardan savrulan tır korkuluklara çarparak asılı kalırken, sürücü itfaiye erleri tarafından son anda kurtarıldı.

16.04.2020-22:45 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-22:42) ABD’de Korkunç Olay! Tır Köprüde Asılı Kaldı

ABD’nin Virgina eyaletinde bulunan Chesapeake kentindeki Elizabeth Nehri üzerindeki aşırı rüzgar sebebi ile Wayna B. Boone’nun kontrolündeki tır savrularak çarptığı korkuluklarda asılı kaldı.

Virginia Eyalet polis ekiperi, yapmış olduğu açıklamada kazanın sabah 08.45’te şiddetli rüzgar sebebi ile gerçekleştiğini aktarırken, tırın boş olduğunu ve sürücünün kontrolü kaybetmesi neden ile tırın savrularak korkuluklara çarptığını ifade etti.

Polis, kaza sonucu asılı kalan kabinden sürücünün itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığını işaret ederken, sürücüyü kurtarmadan önce asılı kalan kabinin güvenli bir şekilde halat yardımı ile köprüye bağlandığını ifade etti.

Polis ekipleri, Elizabeth Nehri'nin üzerinde bulunan köprüde meydana gelen kaza sonrasında I-64 eyaletler arası otoyolun 3 saat sonra tekrardan trafiğe açıldığını söyleyen, yaralı olarak kurtarılan kamyon şoförü Boone’nın Norfolk Sentara Hastanesi'ne kaldırıldığını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal