ABD'de İç Savaş Başladı! İşte Görüntüler

ABD'de yükselen tansiyon artık korkutucu raddeye ulaştı. Irkçı karşıtı grup ile ırkçı grup şiddetin dozajını iyice yükseltti. Yaşanan olaylar adeta meydan muharebesini andırır cinstendi.

21.08.2017-12:41 - (Son Güncelleme: 21.08.2017-13:27)

Amerika Birleşik Devletleri ırkçılık gayesi taşıyan eylemler ile çalkalanıyor. ABD' nin Virginia eyaletinde bulunan iç savaş anıtının yok edilmek istenmesi ile başlayan gerginlik bir çok eyalete taşındı. Irkçı karşıtlarının yapmış oldukları eylemlere, ırkçılar şiddet ile karşılık veriyor.

VİRGİNİA'DA LİNÇ GİRİŞİMİ! SOPALAR, BIÇAKLAR ve DAHASI...

Amerika Birleşik Devletleri' nde yaşanan bu sert olaylar artık ciddi derecede kaygı verici düzeye ulaştı. Irkıçı karşıtları ve ırkçıların artık şiddetini esirgemeden yaptığı eylemlerde şiddet hat safhaya ulaştı yaptı. Boston' da dün yaşanan şiddet dolu eylemlerin benzeri Virginia' da da cereyan etti. Irkçıların gösterisine tepkide bulunmak  istiyen bir grup ırkçı karşıtları, ırkçılar tarafından feci şekilde linç edildi.

Adeta öldürülmek istenen karşıt gruplar, bıçaklı, sopalı ve tekmeli saldırıların içinde buldular kendilerini. Kaydedilen görüntüler adeta meydan muharebesini anımsattı.

POLİS MÜDAHALE ETMEDİ

Virginia eyaletinde yapılan şiddet dolu eylemlerde polis deyim yerindeyse aciz kaldı. Herhangi bir şekilde kavgaya müdahale etmeyen polisler, iki grup arasında çıkan kavgayı ilginç bir şekilde uzaktan izlemeyi tercih etti. Çok sayıda gösterici yaralandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal