ABD'de Bir Esnaf Protestocuları Elektrikli Testere İle Kesmekle Tehdit Etti

Protestoların devam ettiği ABD'de olaylar başka boyutlara taşındı. Texas'ta esnaf olan bir şahıs, elektrikli testere ile göstericilerin üzerine yürüdü ve kesmekle tehdit etti.

06.06.2020-16:17 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-16:07) ABD'de Bir Esnaf Protestocuları Elektrikli Testere İle Kesmekle Tehdit Etti

ABD'de Afro-Amerikan George Floyd'un öldürülmesinden sonra başlayan protestolar boyut değiştirdi. Ülkede birçok iş yeri yağmalanırken, Texas'ta ilginç bir olay yaşandı. Yağma olaylarına karşı dükkanını korumak isteyen bir esnaf, eline aldığı elektrikli testere ile protestocuların üzerine yürüdü. Gruba ağır hakaretlerde bulunan esnaf, göstericilerden evlerine gitmelerini istedi. Protestocular olay yerinden dağılırken görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Videonun yayılmasıyla polis de harekete geçti ve esnafı gözaltına aldı. Şahsın ismi açıklanmazken, soruşturmanın dvam ettiğini belirtildi. 

Öte yandan, esnafın vatandaşlara ırkçı söylemlerde bulunduğu da aktarıldı. Şahsın ceza alması için dilekçe yazılırken, kısa bir sürede 8 bin şikayet dilekçesi oluşturuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal