ABD'de Bir Aile, Yol Ortasında 1 Milyon Dolar Buldu

ABD'nin Virginia eyaletinde bir ailenin yolun kenarında bulduğu torbalardan 1 milyon dolara yakın para çıktı. Aile fertleri parayı polise teslim etti.

22.05.2020-12:58 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-13:59) ABD'de Bir Aile, Yol Ortasında 1 Milyon Dolar Buldu

ABD'nin Virginia eyaletinde meydana gelen olayda Schantz ailesi seyir halindeyken önlerindeki araca çarpmamak için direksiyonu kırdı ve yolun ortasında bulunan çöp torbası benzeri bir nesneyi ezdi.

Torbayı çöpe atmak için arabadan inen aile, yolun kenarında bir torba daha olduğun görerek ikisini de kamyonetlerinin arkasına koydu.

1 MİLYON DOLAR OLDUĞUNU GÖRDÜLER

Akşam eve geldiklerinde de kamyonetten torbaları alan aile fertleri, torbanın içerisinde minik plastik paketler olduğunu gördü ve torbaların içine baktı.

"DOĞRU OLANI YAPTILAR

Torbaların içinde 1 milyona yakın para olduğunu görünce aile, polisi aradı ve parayı teslim etti.

Anne Emily Schantz, "Çünkü bize ait olan bir şey değildi" diye konuştu.

Torbaları alan Caroline Polis Departmanı'ndan Scott Moser da Schantz ailesiyle gurur duyduklarını kaydederek, "Ailenin parayı iade etmesi gerçekten karakterini gösteriyor. Eminim bu kararı vermek kolay değildi, neredeyse 1 milyon dolar nakit. Ama doğru olanı yaptılar" ifadelerini kullandı.

Scott Moser, para torbalarının bir bankaya nakil için posta servisine ait olduğunu düşündüklerini kaydetti ve olay hakkında araştırma yaptıklarını dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal