ABD’de 3. Kattan Düşen Çocuğu Havada Yakaladı

ABD’de eski futbolcu, bir binada çıkan yangında annesinin kurtarmak için 3. kattan attığı küçük çocuğu havada yakalayarak kurtardı.

10.07.2020-13:27 - (Son Güncelleme: 10.07.2020-13:25) ABD’de 3. Kattan Düşen Çocuğu Havada Yakaladı

Phillip Blanks isimli eski futbolcunun 3 yaşındaki küçük çocuğu havada yakalaması ABD’de gündem oldu.

ABD’nin Arizona eyaletine bağlı Phoenix kentinde bir apartmanda yangın çıktı. Bunun üzerine 3. katta oturan bir anne, 3 yaşındaki çocuğunu kurtarmak için camdan aşağı attı. Kameraya yansıyan görüntülerde 28 yaşındaki Blanks’in, küçük çocuğu havada yakalayarak kurtardığı görüldü.

Küçük çocuğun annesi yangında yaşamını yitirirken, şimdilerde güvenlik personeli olan Blanks, başka insanlara yardım etmenin kendisi için çok kıymetli olduğunu dile getirdi.

8 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUĞUNU KURTARDI

Yangın esnasında bölgede bulunan 42 yaşındaki D'Artagnan Alexander ise konuya ilişkin açıklamasında, ‘3 yaşında ve 9 yaşında bir çocuğum var, bu yüzden orada çocuklar olduğunu duyduğumda bu gerçekten kalbime dokundu’ diye konuştu ve aracını bir an önce park edip ve binaya doğru koştuğunu ifade etti. Kendisi de 8 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatını kurtaran Alexander ‘Birinin yardım çığlığını duydum ve kızı yerde bulduktan sonra dışarıya taşıdım. Her şey çok hızlı oldu. Düşünecek vaktim yoktu, bedenim harekete geçti ve içeri girdim’ diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal