ABD Ordusu Yola Çıktı!

Donald Trump'ın dün Twitter'dan yaptığı paylaşım ardından dünya da savaş hareketliliği oluştu. ABD donanması Akdeniz'e doğru yola çıktı.

12.04.2018-09:31 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-10:11) ABD Ordusu Yola Çıktı!

Trump'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter paylaşımıyla savaş açacağını ilan eden ABD, bir hamle daha yaparak Virginia'daki deniz üssünden ABD donanması Akdeniz'e doğru yola çıktı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın "Hazır ol Rusya, füzeler geliyor" paylaşımıyla beraber tansiyon fazla yükseldi. Trump'ın paylaşımı ardından ABD, Rusya, İngiltere ve Suriye ordusunda yoğun askeri hareketlilik yaşanmaya başladı.

ABD donanmasının Akdeniz'e gönderdiği USS Harry Truman ve diğer savaş gemileri, Virginia'daki Norfolk deniz üssünden  Akdeniz’e doğru yola çıktı.

Uluslararası haber ajansları dünya ile paylaştığı fotoğraflarda binlerce Amerikan askeri sevdikleriyle vedalaştığı görülüyor. Diğer yandan Muharip gemilerin yanında Alman FGS Hessen fırkateyni de Akdeniz sularına doğru rota çiziyor.

Güney Kıbrıs'ın Larnaka limanından ayrılan Amerikan USS Donald Cook savaş gemisinin görüntüleri de  ordu tarafından paylaşıldı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal