ABD Eski Başkanı Obama ve Eşi Netflix ile Anlaştı!

ABD eski Başkanı Barack Obama ve eşi Netflix'e içerik yapacak. Yapılan açıklamada Obamaların yapacağı işlerin siyasi olmayacağı bildirildi.

15.10.2018-13:12 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-13:04) ABD Eski Başkanı Obama ve Eşi Netflix ile Anlaştı!

Siyaset haricinde sosyal yaşamları ile ve sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme düşen Obama çifti geçtiğimiz aylarda televizyon dünyasına adım atacaklarını duyurmuştu. Netflix İçerik Şefi Ted Sarandos, çiftin Netflix'te yapılacakları projenin içeriğinin siyasi olmayacağını duyurdu.

"KURGUSAL VE KURGUSAL OLMAYAN YAPIMLARA GÖZLERİNİ DİKTİLER"

Vanity Fair dergisine röportaj veren Sarandos, "Obama çifti başkanlıkla alakalı gerçekleştirdikleri şeyler ile bütün hayatları süresince edindikleri deneyimlerle uyuşan hikaye anlatımı yapmak istiyorlar" dedi.

Sarandos, Obama çiftinin yapacağı projelerin spor, hayat tarzı ve beslenme gibi meselelerde olacağını söyledi. İçerikle alakalı fazla bilgi vermekten kaçınan Sarandos, Obama çiftinin filmler ile kurgusal ve kurgusal olmayan yapımlara gözlerini diktiğini ifade etti.

190 ÜLKEDE YAYINLANACAK

Obama ve eşinin düzenleyeceği yapımlar, 190 ülkede 125 milyon kişiye ulaşacak. Netflix'ten gerçekleştirilen açıklamada, Obama ve eşinin film ve dizi yapımcılığı için firmayla anlaşma yaptığı bildirilirken, bu projelerin içinde senaryolu ve senaryosuz diziler, belgeseller, belgesel dizileri ve uzun soluklu filmler olabileceği bildirilmişti.

2019 YILINDA EKRANLARA GELECEK

Barack Obama, açıklamasında, "Kamu hizmeti süresince hayatın her alanından büyüleyici insanlarla karşı karşıya geldik ve onların deneyimlerini daha geniş bir kitleye sunduk. Michelle ve ben, yetenekli, ilham veren ve yaratıcı seslerin hikayelerini tüm dünyayla paylaşmayı ümit ediyoruz" ifadesini kullanmıştı. Michelle Obama da "Barack ve ben, her daim, hikaye anlatımının gücüne ve bizi dünya hakkında değişik düşündürmesine inandık" açıklamasını yaptı. Obamalar'ın ilk içeriği 2019 senesinin başında ekrana gelecek.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal