ABD Başkanı Trump'ın Bu Hareketi Büyük Tepki Topladı

ABD Başkanı Donald Trump'ın 11 Eylül anmalarında yaptığı sevinç içeren hareketler büyük tepki topladı. İnsanlar Trump'ın bu hareketinin saygısızca olduğunu söyledi.

12.09.2018-16:54 - (Son Güncelleme: 12.09.2018-16:49) ABD Başkanı Trump'ın Bu Hareketi Büyük Tepki Topladı

ABD Başkanı Donald Trump dün First Lady Melania Trump'la beraber 11 Eylül 2001'deki saldırıda ölenleri yad etmek için Pensilvanya'daki anma etkinliğine giderken alanda kendisini bekleyen destekçileri ile selamlaştı.

Fakat Trump'ın bu esnada çift yumruğunu kaldırarak yaptığı sevinç ve zafer ifade eden hareketi sosyal medyada tepki topladı.

Hareketi eleştirenler Trump'ın hareketinin 'saygısızca' olduğunu ve 'bir başkasının ölümü hususunda empati yapamadığını' savundu.

Jess Dweck isimli Twitter kullanıcısı "Ben hayatımda Trump'ın 11 Eylül için heyecanladığı gibi hiçbir şeye heyecanlanmadım" yorumunu yaptı.

'BU YÜZDEN CENAZELERE DAVET EDİLMİYOR'

Trump çift yumruk hareketi haricinde gün içinde 'mutluluk ve onay' manasına gelen baş parmak kaldırma hareketi de yaptı.

Randi Mayem Singer isimli Twitter kullancısı Trump'ın Pensilvanya'daki anma yerinde baş parmağını kaldırırkenki fotoğrafını paylaşarak kısa zaman önce yaşamını yitiren Cumhuriyetçi Senatör John McCain'in cenazesine Trump'ın davet edilmediğini anımsattı. Kullanıcı "İşte bu sebeple cenazelere çağrılmıyor" ifadelerini kullandı.

Diğer kullanıcılar da yaptıkları çeşitli montajlarla Trump'ı dalgaya aldı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal