ABD Başkanı Trump'dan Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Suudilerle Görüştüm!

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi gazeteci Kaşıkçı için 'Suudi görevlilerle görüştüm, son derece kötü bir vaziyet' açıklamasını yaptı.

10.10.2018-19:40 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-20:04) ABD Başkanı Trump'dan Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Suudilerle Görüştüm!

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla alakalı açıklamalar yaptı. Trump, "Suudi yetkililerle görüştüm, son derece vahim bir tablo. Bu olayın derinlemesine incelenmesini istiyorum. Türk görevlilerle yakın işbirliği içinde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

"KAÇIKÇI'NIN NİŞANLISINI BEYAZ SARAY'A DAVET ETMEK İSTİYORUM"

ABD Başkanı Donald Trump, 2 Ekim'de Suudi Başkonsolosluğuna girmesinin ardından kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için, "Suudi yetkililerle konuştum. Çok vahim bir vaziyet. Bu olayın derinlemesine incelenmesini istiyorum. Suudi gazeteci hususunda Türkiye ile beraber çalışarak olayı aydınlatacağımıza inanıyorum. Kaşıkçı'nın nişanlısını Beyaz Saray'a davet etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal