ABD Başkanı Eşinin İsmini Yazamadı

ABD Başkanı Donald Trump öyle bir hata ki tüm sosyal medyada alay konusu oldu.

20.05.2018-15:42 - (Son Güncelleme: 20.05.2018-15:45)

ABD lideri Trump, First Lady Melania Trump’ın adını Twitter'da doğru yazamadı. Donald Trump, eşinin adını 'Melania' yerine yanlış yazınca, Twitter’da 'Melanie' etiketi TT oldu.

Sosyal paylaşım sitesi olan Twitter mesajlarının resmi birer açıklama olarak görülmesini istese de çeşitli imla hataları her zaman ciddiye alınamamasına neden olan ABD lideri Trump, bu sefer de First Lady Melania Trump’ın adını doğru yazamadı.

Karısı Melania Trump’ın böbrekleri sebebiyle geçirdiği ameliyat sonrası eve döndüğünü Twitter’dan duyurmak isteyen Başkan Donald Trump, mevzu bahis paylaşımında karısının adını doğru yazamaması sebebiyle sosyal medya kullanıcılarının komik paylaşımlarına sebep oldu.

Zira Donald Trump tweet’inde, doğru yazılışı 'Melania' olan eşinin adını 'Melanie' olarak yazdı: "First Lady’mizin Beyaz Saray’a evine geri dönmüş olması harika. Melanie kendini iyi hissediyor ve iyileşiyor. Dualarınız için teşekkürler."

Eşi Melania’ya karşı halk önünde yeterince alaklı ya da nazik davranmaması sebebiyle eleştirilen Trump’ın Twitter mesajındaki imla hatası hemen düzeltilip yerine doğrusu yazsa da sosyal medya kullanıcılarının aldığı ekran görüntüleri tekrar tekrar paylaşıldı. Hatta Twitter’da #Melanie etiketi TT oldu.

ABD ldieri Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın, iyi huylu böbrek hastalığından kaynaklı operasyon geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal