ABD Başkanı Donald Trump: Protesto Görmüyoruz, Tezahürat Yapıyorlar

ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere ziyaretinde binlerce kişi tarafından büyük çapta protesto edildi. Ancak Trump yaptığı açıklamada, "Sokaklarda tezahürat yapan binlerce insan vardı. Herhangi bir protesto görmüyorum, yalnızca küçük bir grup var" dedi.

04.06.2019-17:51 - (Son Güncelleme: 04.06.2019-17:45)

İngiltere'ye ilk resmi ziyaretini yapan ABD Başkanı Donald Trump ile 10 Haziran'da görevi bırakacağını duyuran Başbakan Theresa May basın toplantısı yaptı.

Üç saatlik toplantının sonrasında iki lider ortak basın açıklaması yaptı. Trump ve May'ın gündeminde öne çıkan meseleler Brexit, İran, ikili ticaret anlaşması ve Huawei'ydi.

HUAWEI

Trump, May ile 'Huawei konusunu' konuştuklarını ve Mayıs’ta anlaşmaya varmayı beklediğini ifade etti. İki devletin Huawei hususundaki problemleri çözeceğini söyleyen Trump, bu hususta ikili işbirliğini sonlandırmayacaklarını ifade etti.

PROTESTOLAR

Gelişinin sonrasında kentte başlayan eylemler hakkında ise "Sokaklarda tezahürat yapan binlerce insan vardı. Ardından protestolar olduğunu duydum. Protestoların nerede olduğunu sordum. Herhangi bir protesto görmüyorum, yalnızca küçük bir grup var. Bu nedenle bu haberlerin çoğu yalan haber" dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal