ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın "CIA Ajanlarını Yakaladık" İddiasını Yalanladı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın ortaya attığı 17 CIA ajanının yakalanıp idam cezasına çarptırıldığı doğrultusundaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

22.07.2019-17:25 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-17:23) ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın "CIA Ajanlarını Yakaladık" İddiasını Yalanladı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın, ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA için görev yapan 17 kişinin yakalandığına ve bu kişilerden bazılarının ölüm cezasına çarptırıldığına dönük iddialarına Twitter sayfası üstünden cevap verdi.

Ortaya atılan iddianın propaganda için olduğu vurgusu yapan Trump, İran'ın 17 CIA ajanını yakaladığına yönelik iddiaların bütünüyle asılsız olduğunu söyledi.

Trump Twitter'da yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

"İran'ın CIA ajanlarını yakaladığına yönelik rapor bütünüyle asılsızdır. Sıfır gerçeklik. Dini rejim tarafından ortaya atılan yalnızca daha fazla yalan ve propaganda (kendi drone'larını düşürmeleri gibi) aynı zamanda ne yaptıkları hakkında hiçbir fikirleri de yok. Ekonomileri ölmüş ve daha da kötüye gidiyor. İran bütünüyle bitmiş durumda."

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal