8 Köy Daha Ermenistan İşgalinden Kurtarıldı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, sekiz köyü daha Ermenistan işgali altından kurtardıklarını bildirdi.

02.11.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 02.11.2020-16:51) 8 Köy Daha Ermenistan İşgalinden Kurtarıldı

Ermenistan işgalinde olan Dağlık Karabağ ile etrafındaki şehirleri teker teker geri alan Azerbaycan, cephedeki ilerleyişini sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Aliyev, sosyal medya hesabı (twitter) üzerinden ele geçirilen son bölgelere ilişkin bilgi aktardı.

İYİ HABER ALİYEV VERDİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev iyi haberi sosyal medya hesabından verirken şu ifadeleri kullandı:

'Muzaffer Azerbaycan ordusu; Cebrail'in Çaprand, Hacı İsaklı ve Goşa Bulak, Zengilan'ın Dere Giletağ ve Büyük Giletağ, Gubadlı'nın Işıklı, Murathanlı ve Milanlı köylerini işgalden kurtardı. Yaşasın Azerbaycan ordusu. Karabağ, Azerbaycan'dır.'

193 BÖLGE KURTARILDI

Diğer taraftan Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı da geri alınan yerleşim yeri sayısının 193 olduğunu şu ifadelerle bildirdi:

'Kahraman Azerbaycan Ordusu, cephede gücünü ve kabiliyetlerini ortaya koyarak işgal altındaki öz topraklarını kurtarmaya devam ediyor. Başarılı taaruz harekâtlarıyla Ermenistan Ordusu'ndan kurtarılan yerleşim yeri sayısı 193 oldu'



4 ADERT ÇOK NAMLULU ROKETAR İMHA EDİLDİ

Azerbaycan Savunma Bakanlığı da cephenin farklı yönlerinde 00.30 ile 02.25 saatleri arasında Ermenistan'a ait dört 'Grad' çok namlulu roketatar düzenin imha edildiği bildirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal