2 Yaşındaki Çocuk Bin 60 Doları Kağıt Öğütme Makinesinde Öğüttü!

ABD'de bir adamın futbol maçları için biriktirdiği bin 60 dolar 2 yaşındaki çocuğu tarafından kağıt öğütme makinesinde öğütüldü.

05.10.2018-14:41 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-14:31) 2 Yaşındaki Çocuk Bin 60 Doları Kağıt Öğütme Makinesinde Öğüttü!

ABD'nin Utah eyaletinde 2 yaşındaki bir çocuk, babasının kombine bilet için biriktirdiği 1060 doları evlerindeki kağıt öğütme cihazında çğüttü. Aile, doğranmış paraları ABD Hazine Bakanlığına vermesi durumunda 3 sene içinde paranın hepsini veya bir bölümünü alabilir.

ANNE, PARAYI KAĞIT ÖĞÜTME MAKİNESİNDE BULDU

Çocuğun annesi Jackie Belnap, oğlunun kendisine kağıt doğrarken yardım etmeyi çok sevdiğini anımsatarak evrak imha cihazına baktı. Anne, doğranmış bin 60 doları fark edince fotoğrafı Twitter'da yayınladı.

Belnap olayı Twitter'dan yayınlarken, "Eşimle beraber @Utah_Football biletleri için para biriktiriyorduk. Dün anneme vermek için parayı toparladık...Eşim kağıt öğütme cihazına bakana dek zarfı hiçbir yerde göremedik. Evet. 2 yaşındaki çocuk 1060 doları doğradı." dedi.

''NE YAPACAĞIMIZI BİLEMEDİK''

Jackee Belnap, "İlk başta ne yapacağımızı düşünemedik. Öylece kaldık. Fakat sonra bunun güzel bir düğün anısı olacağını fark ettik." dedi.

Babanın Utah Üniversitesi'nin Amerikan futbolu maçları için uzun bir süredir bu parayı biriktirdiği bildirildi.

PARAYI GERİ ALABİLECEKLER

Ailenin doğranmış paraları Hazine Bakanlığı'na vermesi durumunda 3 sene içinde 1060 doların hepsini veya bir bölümünü tekrar alabileceği söyleniyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal